Kosten & vergoeding

Kosten & Vergoeding

Een osteopathie consult van 45 minuten bedraagt 87 euro. Dit geldt voor de intake en voor de vervolgbehandelingen.

Het streven is om een kort behandeltraject te hebben, van gemiddeld 3-5 behandelingen. Afhankelijk van de soort klachten.

Als osteopaat in Zeist en de provincie Utrecht ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister (NOF) en de beroepsvereniging voor osteopathie (NVO). Beide organisaties verplichten bij- of nascholing en verzekeren daarmee de bekwaamheid van osteopaten. Dit betekent dat de osteopatische behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed worden bij een aanvullend verzekeringspakket, zonder eigen risico.

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken of om de behandelingen vergoed te krijgen. Checkt u wel uw polisvoorwaarden om te weten wat er vergoed wordt. Deze kunt u vinden in het vergoedingen overzicht.

Het consult kunt u direct per PIN betalen. De factuur krijgt u toegezonden via de mail en is daardoor gemakkelijk in te dienen bij u zorgverzekering.

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Dan zal ik geen kosten in rekening brengen.

Afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken bij mijn osteopathie praktijk in Zeist, zo kunt u zelf een geschikt tijdstip uitzoeken.

Telefonisch afspraak maken Online afspraak maken

Tarieven

  • Eerste consult

    45 min - € 87

  • Vervolg consult

    45 min - € 87

  • Deelbehandeling (alleen in overleg)

    30 min - € 62

Osteopathie Bokkinga tijdelijk in Odijk

In verband met een overstroming in mijn praktijk door hevige regenval, is het de komende tijd niet mogelijk om daar te behandelen. Daarom vinden de behandelingen tijdelijk plaats in Odijk.

Gezondheidscentrum Odijk
Rijneiland 5
3894 MA Odijk