Kosten & vergoeding

Kosten & Vergoeding

Een osteopathie consult van 45 minuten bedraagt 90 euro. Dit geldt voor de intake en voor de vervolgbehandelingen.

Het streven is om een kort behandeltraject te hebben, van gemiddeld 3-5 behandelingen. Afhankelijk van de soort klachten.

Als osteopaat in Zeewolde en de provincie Utrecht ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister (NOF) en de beroepsvereniging voor osteopathie (NVO). Beide organisaties verplichten bij- of nascholing en verzekeren daarmee de bekwaamheid van osteopaten. Dit betekent dat de osteopatische behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed worden bij een aanvullend verzekeringspakket, zonder eigen risico.

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken of om de behandelingen vergoed te krijgen. Checkt u wel uw polisvoorwaarden om te weten wat er vergoed wordt. Deze kunt u vinden in het vergoedingen overzicht.

Het consult kunt u direct per PIN betalen. De factuur krijgt u toegezonden via de mail en is daardoor gemakkelijk in te dienen bij u zorgverzekering.

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Dan zal ik geen kosten in rekening brengen.

Afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken bij mijn osteopathie praktijk in Zeewolde, zo kunt u zelf een geschikt tijdstip uitzoeken.

Telefonisch afspraak maken Online afspraak maken

Tarieven

  • Eerste consult

    45 min - € 90

  • Vervolg consult

    45 min - € 90

  • Deelbehandeling (alleen in overleg)

    30 min - € 90